söndag 18 januari 2009





Pomatomus

Gick med i Stickfrossas Pomatomus KAL och nu är det påbörjat. Började med strumpstickor men det bara trasslade så nu fick jag lära mej att sticka med magic loop och det funkade mycket bättre. Garnet är Sea Wool från Fleece Artist och inköptes på Lettuce Knit i Toronto 2007. Garnet är helt underbart och tyvärr ger inte bilderna varken garn eller mönster rättvisa.

söndag 11 januari 2009

En liten Casper


För mej har 2008 inte varit nåt vidare kul år men den 20:e december hände det äntligen nåt kul. Jag blev mormor till lilla Casper och här ser ni honom i sin första kofta 5-hour baby sweater



Håhåjaja!
Inget har hänt på bloggen sen juli 2007 men nu ska jag göra ett försök att hålla den igång. Att det inte har hänt nåt på bloggfronten betyder ju inte att det inte har blivit en del stickat ändå.
Idag påbörjades ett par vantar wintergreen från Kate Gilbert. Måste träna på att sticka med strumstickor eftersom jag tänker anmäla mej till stickameras sockklubb. Har inte stickat sockor tidigare men nu har jag införskaffat dessa böcker så nu ska det bli sockstickning i framtiden.